Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest
Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest

Uus Ford Kuga – ühtviisi kindlalt rööbastel nii suvel kui talvel

Kaks teineteisest sõltumatut proovisõitu, kaks lähenemisnurka ja kokkuvõttes sarnane arvamus – uus Ford Kuga püsib ühtviisi kindlalt rööbastel nii suvel kui talvel. Ylle kirjutab suvistest ning Uku talvistest sõidukogemusest selle “peaaegu ameerika” linnadžiibiga.

Vaata artiklit

Autosaade “Stop” tutvustab Ford Puma uut krossoverit

Info-Auto Fordi müügijuht Raiko Vaher räägib Fordi täiesti uuest sportlikust krossoverist. Ford Puma on ajakirja WhatCar? aasta auto 2020 ja ajakirja AutoBild poolt väljaanatava Kuldse Rooliratta – Das Goldene Lenkrad – auhinna laureaat väikeste maasturite klassis aastal 2020.

Vaata videot

Autosaade “Rooli Võim” tutvustab Ford Puma uut krossoverit

Info-Auto Fordi müügijuht Raiko Vaher räägib Fordi täiesti uuest sportlikust krossoverist. Ford Puma on ajakirja WhatCar? aasta auto 2020 ja ajakirja AutoBild poolt väljaanatava Kuldse Rooliratta – Das Goldene Lenkrad – auhinna laureaat väikeste maasturite klassis aastal 2020.

Vaata videot

Kaksteist aastat hiljem

Esimene tuli 2008. aastal, teine 2013. Kolmanda põlve Ford Kugal on värske kerge disain ja ikka head sõiduomadused.

Ava pdf

Täiselektriline Ford E-Transit viib uuel tasemel tarkvara, teenuste ja võimekusega elu edasi

Maailma juhtiv kaubikutootja Ford esitles 12. novembril 2020 uut E-Transitit – nutikat tööhobust, mis pakub omanikele täiselektrilise ajami, tarkvaralahenduste, teenuste ja Pro Power Onboardiga veelgi suuremat produktiivsust.

Loe edasi

Sõidumehe linnadžiip

Uue Ford Kuga hoogne disain ei peta, tegemist ongi ühe paremate sõiduomadustega linnadžiibiga.

Ava pdf

Ford Puma, auto vastavalt ostjate eelistustele

Puma näol on tegu Ford Fiesta najal loodud linnamaasturi laadse luukpäraga, mille trumpideks on suur pakiruum, hea juhitavus ja käepärane interjöör. Uustulnukas saab viieks aastaks tasuta kaasa telefonirakenduse Ford Pass Connect, mis võimaldab uksi eemalt avada/sulgeda, tuvastada auto asukohta, jälgida vajalike vedelike taset ja jagada võrguteenuseid kuni kümnele seadmele.

Vaata artiklit

10 käiku päästab päeva

Ford Rangeri kõige rajum versioon ei hooli sellest, kas rataste all on veel mingisugunegi tee või enam mitte - Raptor sõidab kõikjal väga kiiresti. Kapoti all on macho-pikapi kohta kohatult tilluke diiselmootor, aga selle päästab häbist maailmarekordiline automaatkast.

Ava pdf

Kui Puma on uus Puma?

Eelmist Puma nime kandnud Fordi toodeti aastatel 1997-2001, neljameetrine Fiestal põhinenud kupee ei olnud kuigi praktiline, aga sellega oli see-eest tõeliselt lõbus sõita. Mitte küll ülivõimas, kõige ägedam tava-Puma mootor tegi 125 hobujõudu, aga üsna kerge, ergas ja vilgas.

Ava pdf

Tarmo Tähepõld: Ford Raptor on viimase aja kõige kummalisem sõidukogemus

Järgnevale loole aitab kindlasti kõvasti kaalu lisada fakt, et ma olen elus sõitnud korralikumalt täpselt kolme kastika ehk pikapiga – RAM 1500, Toyota Hilux ja Ford (Ranger) Raptor. Aga mitte kvantiteet, vaid kvaliteet loeb, eks.

Vaata artiklit

Motors24 proovisõit - Ford Ranger Raptor

Ford F-150 Raptor on üks legendaarne "ameeriklane", mis on ehitatud liivadüünidel kihutamiseks. Et aga ka Euroopa inimesed saaks ägedat Raptorit nautida, ehitas Ford Performance valmis veidi väiksema beebi-Raptori ehk Ford Rangeril baseeruva Ranger Raptori.

Vaata videot

Ford Puma: uus kass linnas!

Kõlab uskumatuna, aga uus Ford Puma jõudis Eestisse ning juba esmaspäeval võib selles asjus võtta ühendust Fordi esindusega. Auto saab kätte kontaktivabalt. Arteril õnnestus proovisõit varem ära teha.

Ava pdf

Puumad päästeti valla ehk Ford Puma teine tulemine

Ford Puma pole kiskja, vaid pigem nunnu loom, keda trenditeadlikud autoostjad soovivad kodustada.

Vaata artiklit

Ford Pumat tunnustati Aasta Auto tiitliga

Konkursi üldvõidu võttis Ford Puma, mis võitis ka väiksemate linnamaasturite arvestuses. Žürii hinnangul on Pumaga lõbus sõita, see on oma suuruse kohta tähelepanuväärselt ruumikas ja lisaks avaldas tavaliikluses muljet nn poolhübriidide väike kütusekulu. Ford Puma peaks jõudma Eestisse aprilli lõpus.

Vaata artiklit

Fordi Transit ja Tourneo Custom pistikhübriidid: justkui Londoni rätsepa kätetöö

Ford Transit ja Tourneo Custom pistikhübriidid on mõlemad kui Londoni rätsepasalongist välja astunud: need on loodud suurlinnade vajadusi silmas pidades. Rootsis käis autosid proovisõidutamas Uku Tampere.

Vaata artiklit

Mõistlikult üle võlli kastikas

Sinisest ovaalkabinetist on uudiseid. Põhjalik vedrustuse uuendus ning ta-daa, Ford Rangerist sai kiire maastikukastikas Raptor.

Ava pdf

Varasemast väiksema kopsumahuga Ford Ranger

Uuendatud Ford Rangerit pakutakse nüüd kaheliitriste diiselmootoritega, mis saadaval kolmes võimsuses (130, 170 ja 213 hj). Lisaks kuuekäigulistele manuaalkäigukastidele on luksuslikumatel versioonidel ette näidata kümnekäiguline “automaat”, mis pärineb mudeli F-150 arsenalist.

Vaata artiklit

Imet tabamas

Ford GT vanaisa sündis soovist siniverelistele sportautodele koht kätte näidata - ja kolme aasta eest ilmavalgust näinud uusversioon sai sellega uuesti hakkama. Proovisõit säärase haruldusega paneb vägisi uskuma, et imed on siiski olemas.

Ava pdf

Jõhker ja tundlik GT

Ford GT-s kohtub sportauto jõhker otsekohesus sõidutunnetuse peenemate nüanssidega viisil, kus üks ei pääse teist üle mängima.

Ava pdf

Ford tabas uue kastiautoga otse kümnesse

Ford on valmis saanud elustiiliautoga, mis ei ole kusagilt otsast elustiiliauto. Kõige paremas mõttes.

Ava pdf

Motors24 proovisõit - Ford EcoSport

Paar aastat tagasi proovisime äsja Euroopasse jõudnud Ford EcoSporti ja toona ta meile väga head muljet ei jätnud. Nüüd on meil proovimiseks aga uuendatud EcoSport, mis on saanud ka juurde ST-Line paketi.

Vaata videot

Ford Focus 2018 - Motors24.ee proovisõit

Ford Focus, mis pälvis 1999. aastal Euroopas aasta auto tiitli, on Fordi sõnul nüüd parem kui kunagi varem.

Vaata videot

Margus Värton: fookus olulisele ehk lähivaade aasta tähtsaimale autole

Eestis, Soomes, Lätis, Leedus ja veel väga paljudes kohtades valitakse parasjagu aasta autot. Meie autor Margus Värton on oma favoriidi valinud, käis sellega Nice’is sõitmas ning põhjendab, miks ta tänavu fookust Ford Focusel hoiab.

Vaata artiklit

Uus Ford Fiesta: Kuidas on võimalik üheliitrise mootoriga väikeauto juhtimist nautida?

Harilik Ford Fiesta tõsikurvilisel teel tuletab meelde, et autosõidugurmaanlus on õnnelike tõbi, mida tuleb nautida.

Vaata artiklit