Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest
Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest

Autosaade “Stop” uurib uue Focuse kohta

Fordi müügijuht Raiko Vaher räägib Allan Muugile uue Ford Focuse innovatiivsest tehnikast.

Vaata videot

Autosaade “Rooli Võim” tutvustab täiesti uut Ford Focust

Fordi müügijuht Raiko Vaher annab võttegrupile ülevaate uue Ford Focuse innovatiivsest tehnikast ja suurepärastest sõiduomadustest.

Vaata videot

Ford Focus Neljas: lõpuks ometi auto, mille puhul saame alustada roolist

Neljanda põlvkonna Ford Focus teeb oma Eesti-debüüdi eelseisval Tartu Motoshow’l. Kui Kölni eelesitlusel hirmutati meid peaaegu isesõitva autoga, siis suvel Nice’is tehtud proovisõidu põhjal saab kergendatult öelda, et nii juhikeskset autot suudavad tänapäeval ehitada vähesed.

Vaata artiklit

Täna fookuses

Neljanda põlvkonna Ford Focus on igast küljest hea, et saab muutuda isegi veidi kahtlustavaks - jah-jah, Ford... Muidugi muidugi... Aga ütle ausalt, kus siin see konks on?

Ava pdf

Uus Ford Focus: Kas neljandast põlvkonnast võiks saada müügihitt?

Ford Focuse näol on tegemist väga tugeva konkurendiga väiksemas keskklassis. Palju rohkem ruumi kui vanasti, kõvasti uut tehnoloogiat ja vana hea sõidurõõm on ka alles. Ahjaa, kena on ka. Mis veel vaja?

Vaata artiklit

Ford Fiesta ST - Motors24.ee proovisõit

Here is brand new sports car in superminis class - Ford Fiesta ST!

Vaata videot

Ford Fiesta ST: kärbeskaalu kangelane

Kolmas Ford Fiesta ST, mis eelkäijast suurem, mugavam ja kiirem auto. Autot saab tellida juba täna, täpne hinnakiri ilmub kodulehele augusti keskel ja esimesed autod peaksid olema kohal oktoobri lõpus või novembri alguses.

Vaata artiklit

Sõiduproov. Ford Fiesta ST: kuidas me Poolas ralli kiiruskatset sõitsime

Teatepulga edasi andmiseks tuli läbida 1380 km. Selle sisse jäi 12 km, mille pärast sai kogu teekond üldse ette võetud. Kas kõik oli seda väärt? Kui teatepulga osas on Ford Fiesta ST, tuleb vastus pikemalt mõtlemata – jah!

Vaata artiklit

Ford Tourneo Custom - Motors24.ee proovisõit

Kuigi sellised bussid pakuvad paljuski sarnaseid omadusi tänapäeval ülipopulaarsetele linnamaasturitele, on nad siiski millegipärast veidi tagaplaanile jäänud, leides kasutust peamiselt rendifirmades ja tööbussidena.

Vaata videot

Kaheksanda põlvkonna Ford Fiesta: mitte ainult brittide lemmikauto

Ford Fiesta on viimased 40 aastat olnud brittide absoluutne lemmikauto, püsides aastaid vankumatult müügitabelite tipus. Kaheksanda põlvkonna Fiesta on juba tõestanud, et edulugu jätkub, ja mitte ainult Suurbritannias. Põhjusi üldiseks hitiks saamisel on rohkem kui mitu.

Vaata artiklit

Uus Ford Mustang – vähem juttu, rohkem musklit ja parem automaatkast!

Ford Mustangi praegune põlvkond on jõudnud keskikka ning 2018. aasta värskendus toob kaasa nii mõndagi toredat. Kas eelmise Mustangi vead on kõrvaldatud, või eksleb kuulus poni hoopis uuesti oma juurtest kaugemale? Sõitsin Nice’i ja uurisin välja.

Vaata artiklit

Neli suurt kaubikut. Või kokku hoopis kaheksa?

Uus Volkswagen Crafter paneb rinna kokku vanade tegijate Citroën Jumperi, Ford Transiti ja Renault Masteriga. Kuna mitmest tehakse ka teist marki sõsarversioone, on nelja kaubiku asemel võitu püüdmas piltlikult öeldes kaheksa.

Ava pdf

Kevadekuulutaja

Mõne aasta eest viiekümneseks saanud Ford Mustang on heas vormis. Vaieldamatu kultusauto läbis noorenduskuuri ja sai pardale mõned uued vidinad.

Ava pdf

Jälle pidu Fordi tänaval, õigemini Postiteel

Värske Ford Fiesta on igati kobe sõiduriist. Kindlasti mitte odavaim omasuguste seas, aga korralikult tehtud ja endiselt kõigile eeskujuks, kui jutuks tuleb juhitavus ja sõidumõnu.

Vaata artiklit

Tahaks jäädagi esimeseks

Moodsam kabiin, parem varustus, sportversioon – Ford tahab, et Transit Custom püsiks edaspidigi tonniste kaubikute turu liidrina.

Ava pdf

Ford Ecosport: Visa hing

Tal ei ole 1001 värvivalikut ega kosmilist kujustust, ometi tahab ta visalt kinnitada kanda klassis, kus välimus on argument. Oma eelmise kehastusega võrreldes on Ford EcoSport kindlalt kõva edasiminek igas mõttes.

Ava pdf

Fordi pisike linnadžiip proovib uuesti

Uus Ford Ecosport sai aluseks eurooplase maitse- ja sõidueelistused. Kas pisikese linnadžiibi kolmanda põlvkonnaga pandi täkkesse?

Ava pdf

Sõiduproov: vaata, milline on tuliuus Ford Fiesta!

Uus Ford Fiesta on lõbusam sõita kui kunagi varem. Kuid vähe sellest. Esimest korda saab proovida Fordi uut luksusbrändi, mis kannab nime Vignale.

Vaata artiklit