Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest
Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest

Euroopasse jõuab piiratud kogus ikoonilisi Ford Bronco offroadereid

2,7-liitrise Ford EcoBoost V6 mootoriga Broncol on 335 hj ning pöördemoment 563 Nm. Täiustatud jõuülekandetehnoloogia G.O.A.T. (Goes Over Any Terrain) hulka kuuluvad nelikvedu, Trail Control™ ja kuni seitse sõidurežiimi. Saadaval on kaks versiooni – äärmiselt tugev ja vastupidav Outer Banks ning ekstreemse offroad-võimekusega Badlands.

Uuenduslike ja praktiliste funktsioonide hulka kuuluvad neli eemaldatavat ust, mis mahuvad pagasiruumi, lisaseadmete jaoks integreeritud kinnituspunktid ning ülimalt vastupidavad ning kergesti puhastatavad keredetailid. Olenevalt mudelist on saadaval hulgaliselt lisavarustust.

Uuel Broncol on silmatorkavad terve esiosa laiuses olevad võrega kaetud ikoonilised ümmargused esituled. Kandilised kerepaneelid tagavad maasturi parema nähtavuse ja lihtsama liikumise keerulistes maastikutingimustes. Esitiibadel on kõrgemad kere serva tähistavad osad, mida saab kasutada ka kinnitustena kuni 68 kg kaaluvate esemete transportimisel.

Eemaldatavad keredetailid loovad nii isikupära kui täiustavad maastikusõiduomadusi. Standardvarustuses oleval neljast eemaldatavast paneelist koosneval katusel on heli summutav vooder. Samuti on eemaldatavad uksed – kõigi nelja ukse eemaldamiseks kulub spetsiaalse tööriistaga vaid kaheksa minutit. Esiklaasi ja kaitseraua saab vahetada alternatiivsete versioonide vastu, plastikust rattakoopa laiendeid saab lihtsalt ja kiiresti asendada.

Võimsust ja kütusesäästlikkust suurendavad elektrooniline tühikäiguklapp ja heitgaaside tagasijuhtimissüsteem. 10-käiguline automaatkäigukast tagab sujuva sõidu nii maanteel kui ka maastikul. Bronco Outer Banks on varustatud kahekäigulise elektroonilise ülekandega, mis võimaldab sõidu ajal nupuvajutusega vahetada kõrget ja madalat käiku. Bronco Badlandsil on lisaks lukustuv eesmine diferentsiaal ja eesmine veojõukontrollisüsteem, mis tagab maksimaalse liikuvuse keerulisel maastikul. Käigukasti automaatrežiim vahetab sujuvalt kahe- ja neljarattaveo, et juht saaks teele keskenduda.

Bronco raam on ülitugevast terasest, andes kindlustunde ja turvalisuse. Maastikule kohandatud suure jõudlusega vedrustus on kombineeritud tugevate amortisaatoritega, tagades auto üle täpse kontrolli maastikul ja sujuva sõidu maanteel.

Sõidukil on nii põhjakaitse kui külgmised kaitserauad. Nii ees kui taga on pukseerimiskonksud. Ekstreemsetes tingimustes sõitmisel annavad turvatunde katuse äärtesse integreeritud turvapadjad ning külgmised ja eesmised turvapadjad.

Intelligentne sõidutehnoloogia Terrain Management System™ võimaldab juhil hõlpsasti valida oludele sobiva sõidurežiimi. Lisaks maanteel kasutatavatele režiimidele Normal, Eco, Sport ja Slippery on spetsiaalsed G.O.A.T.-maastikurežiimid Mud/Ruts, Sand ja Rock Crawl ning Bronco Badlandsil kiire sõidu jaoks Baja-režiim. Iga režiim optimeerib gaasipedaali, käiguvahetust ja rooli reageerimist vastavalt tingimustele.

Juhile pakub tuge keerukate maastikutehnoloogiate süsteem Trail Toolbox. Trail Control toimib sarnaselt püsikiirusehoidjaga: juht saab valida kiiruse kuni 31 km/h ning sõiduk juhib valitud kiiruse säilitamiseks automaatselt kiirendust ja pidurdamist. Trail Turn Assist kasutab pidurduspõhist pöördemomendi suunamist. Trail One-Pedal Drive võimaldab juhil kiirendada ja pidurdada ainult gaasipedaali kasutades, hõlbustades rasketes tingimustes sõitmisel kiiruse täpset kontrollimist. Juhiabitehnoloogiate hulka kuuluvad AdvanceTrac™ koos veojõukontrolliga ja Trailer Sway Control haagise pukseerimiseks.

Karmi ja sihikindla väliskujundusega uue Bronco sisekujundus väga funktsionaalne ja täis tehnoloogiat. Armatuurlaud on inspireeritud esimese põlvkonna Broncost, interjööris kasutatavad materjalid on valitud vastupidavust silmas pidades.

Armatuurlauale ja keskkonsoolile on integreeritud käepidemed, keskkonsoolile juhtmevaba laadimisalus, kus mobiiltelefon püsib paigal ka äärmuslikes oludes. Nii armatuurlaua kui salongi pinnad on lihtsalt puhastatavad.

8-tolline näidikupaneel on ühendatud 12-tollise keskse LCD-puuteekraaniga. Uusima põlvkonna side- ja meelelahutussüsteem SYNC 4 saab Ford Power-Up kauguuendusi. Olemas on nii 12 V pistikupesad kui USB-ühendused.

360-kraadine maastikuvaatega kaamera aktiveerub maastikurežiimide sisselülitamisel automaatselt, andes vaate ratastele, mida juhiistmelt ei ole võimalik näha.

Standardvarustuses on Apple CarPlay ja Android Auto ning 10 kõlari ja subwooferiga B&O® Premium Sound System. FordPass rakendus pakub võimsat ühenduvust ja sujuvat integreerimist SYNC 4 süsteemiga.