Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest
Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest

Ford Pro avalikustas oma elektrifitseerimise järgmise põneva etapi, tutvustades uut täiselektrilist E-Transit Customit

Ford astus järjekordse sammu elektrifitseerimise suunal ning avalikustas uue täiselektrilise E-Transit Customi, mida toetab Ford Pro tarkvara ja teenuste ökosüsteem. Kaubikul on suurepärane pukseerimisvõime, alalisvoolu kiirlaadimine, ainulaadne Pro-Power Onboard funktsioon ning kuni 380 km sõiduulatust.

Nii nagu juba tootmises olev E-Transit, on ka ühetonniste kaubikute segmenti kuuluv E-Transit Custom üks Fordi viiest täiselektrilisest tarbesõidukist, mille Ford Pro 2024. aastaks turule toob, tehes täiselektrilisele autopargile ülemineku ettevõtetele veelgi lihtsamaks.

Euroopa enimmüüdud kaubiku täiselektriline järeltulija sobitub sujuvalt Ford Pro produktiivsust suurendavate ja lisaväärtust andvate lahenduste ökosüsteemi. E-Transit Customit toetavad ühe tervikliku platvormi kaudu Ford Pro tarkvara ning laadimis-, teenindus- ja rahastamislahendused, mis pikendavad kaubiku kasutusaega ning vähendavad omamiskulusid.

Ford Pro elektrifitseeritud mudelivalik on kinnituseks Fordi poolt julgelt välja öeldud lubadusele saada 2035. aastaks kogu Euroopas heitmevabaks.

Euroopa Ford Pro tegevjuhi Hans Schepi sõnul on Euroopa enimmüüdud kaubiku täiselektriliseks muutmine koos Ford Pro teenustega oluline samm Fordi ambitsioonide täitmisel ning on Euroopa ettevõtjatele majanduslikult kasulik.

Ekspressiivse ja jõulise välimuse ning täis-LED-tuledega E-Transit Custom on tööauto, mida iga ettevõte saab pidada usaldusväärseks partneriks. ProPower Onboard energiafunktsioon võimaldab klientidel muuta auto liikuvaks jõuallikaks, mis varustab elektrilisi tööriistu töökohal ja liikvel olles.

Täiselektriline E-Transit Custom jõuab tootmisse 2023. aasta teises pooles ning on Euroopas senisest kõige laiema mudelivalikuga. Lisaks E-Transitile ja E-Transit Customile lisanduvad 2024. aastaks täiselektrilised kaubikud Transit Courier, Tourneo Custom ning Tourneo Courier.

Kõik Transit Customi mudelid toodetakse sarnaselt teistelegi Transiti Euroopa mudelitele Türgis asuvas Ford Otosani Kocaeli tehases, millesse on Ford Otosan investeerinud kaks miljardit eurot. Ford, SK On Co., Ltd. ja Koç Holding allkirjastasid hiljuti ka vastastikuse mõistmise memorandumi, et luua tööstusharu juhtiv ühisettevõte, mis saab üheks Euroopa suurimaks tarbesõidukite akude tehaseks. Tehas alustab tootmist kümnendi keskel.