Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest
Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest

Ford Pro Vehicles pakub Euroopa ettevõtetele täiselektrilise E-Transitiga paremat võimekust ja omamiskulusid

  • Maailmatasemel kombinatsioon võimekusest ja madalatest omamiskuludest, mida toetab tootlikkust suurendav ühendatud Ford Pro ökosüsteem

  • Silmapaistev konkurentsivõimeline hinnakujundus, ulatuslik standardvarustus, uued ühendatud funktsioonid ja auhinnatud juhiabisüsteemid

  • Terviklahendused hõlmavad tarkvara, laadimist, hooldust ja rahastamist, et aidata klientidel optimeerida E-Transiti jõudlust ja tootlikkust

Oma klassi suurima aku, sõiduulatuse, võimsuse ja ainulaadse ProPower Onboard energiafunktsiooniga pakub maailma enimmüüdud kaubiku täiselektriline versioon äriklientidele suurepärast võimekust.

Võimekust suurendab täiustatud standardvarustus, mis sisaldab Euro NCAPi poolt tunnustatud intelligentseid juhiabi- ja ohutussüsteeme, Ford Pro Charging laadimistuge ja tervet integreeritud Ford Pro lahenduste paketti tõhususe ja omamiskulude optimeerimiseks.

E-Transit on ka äärmiselt konkurentsivõimelise hinnaga – Eestis algavad hinnad 64 600 eurost.

Sõiduk tutvustab Euroopas uut ülemaailmset müügi- ja teenindusettevõtet Ford Pro, mille keskmes on tarbesõidukite klientide rahulolu tõstmine maailmatasemel sõidukite ning tipptasemel toodete ja teenuste abil.

“E-Transit on tarbesõidukeid omavate ettevõtete jaoks suur edasiminek. Selle täiselektriline jõuallikas, kompromissitu võimekus ja integreeritud Ford Pro ökosüsteem lihtsustab ja suurendab ettevõtete võimekust täielikult elektrilisele sõidukipargile üle minnes,” ütles Hans Schep, Euroopa Ford Pro tegevjuht. “E-Transit on Euroopa ettevõtetele tänu heale hinnakujundusele tõeliselt veenev pakkumine.”

Pärast põhjalikku ülemaailmset testimis- ja arendusprogrammi kasutavad Ford Pro ja tema partnerid kogu Euroopas 60 E-Transitit, et demonstreerida elektrifitseeritud tarbesõidukite eeliseid. Esimesed tootmises olevad sõidukid veeresid hiljuti välja Türgis asuvast Kocaeli tehasest, kusjuures enne tootmise alustamist oli juba esitatud 5000 klienditellimust.

Põhjalik standardvarustus

E-Transitil on põhjalik standardvarustus ja täiustatud tehnoloogiad, mis muudavad sõidukipargi elektrifitseerimise varasemast lihtsamaks ja soodsamaks ning laialdaselt kasutatavaks. Standardvarustuses olev 68 kWh mahutavusega aku tagab klassi parima sõiduulatuse – kuni 317 km (WLTP).

Tõelise võimekuse tagab võimas mootor, mille pöördemoment on 430 Nm ja võimsus 135 või 198 kW ning kandevõime kuni 1758 kg. Ulatuslikus mudelivalikus on 25 erinevat varianti: kaubik, topeltkabiiniga kaubik ja raamauto oma erinevate pikkuste ja katusekõrgustega ning 3,5- kuni 4,25-tonnise täismassiga.

Eestis saadaval oleval Trend-mudelil on elektrooniline õhutemperatuuri kontroll, võtmeta käivitamine, püsikiirusehoidja, parkimisandurid, istmesoojendused, Quickclear tuuleklaas, elektrilised soojendusega peeglid. Ford Connected Navigation System planeerib kõige efektiivsema marsruudi ja teavitab juhti reaalajas liiklusoludest ning parkimis- ja laadimisvõimalustest, Intelligent Range näitab täpselt aku laetusele vastavat sõiduulatust. Täiustatud hääljuhtimine ja sisseehitatud Amazon Alexa aitavad juhtidel saada vajalikku teavet, ilma et peaks teelt pilku pöörama.

E-Transit toob Euroopas Fordi tarbesõidukite valikusse side- ja infosüsteemi SYNC 4, mis on kaks korda võimsam kui SYNC 3. Süsteemi juhitakse intuitiivse 12-tollise pimestuskindla puuteekraani kaudu.

Lisaks on kõikidel E-Transititel standardvarustuses FordPass Connect modem, mis võimaldab pidevat ühenduvust Ford Pro ökosüsteemiga ja saab Ford Power-Up tarkvarauuendusi, et pakkuda lisafunktsioone ja -eeliseid.

Auhinnatud juhiabisüsteemid

E-Transit on juba pälvinud sõltumatult ohutusasutuselt Euro NCAP kuldse auhinna oma suurepäraste juhiabisüsteemide eest. Tehnoloogiate hulka kuuluvad kokkupõrke-eelne abi koos jalakäijate tuvastamisega, intelligentne kohanduv püsikiirusehoidja koos liiklusmärkide tuvastamisega, pimeala infosüsteem koos sõiduraja muutmise hoiatuse ja abiga, sõidurajalt kõrvalekaldumise hoiatus, sõiduraja hoidmise abisüsteem ja ristmikuabi.

Üks uus juhiabisüsteem on tagurdamise pidurdusabi. Süsteem kasutab kaamerat ja andureid, et tuvastada tagurdamisel jalakäijaid, jalgrattureid ja liikumatuid takistusi ning hoiatab juhti nende eest. Kui juht ei reageeri, peatub sõiduk automaatselt. Uus 360-kraadine kaamera kuvab 12-tollisele ekraanile E-Transiti ümbrusest linnulennuvaate, mis aitab piiratud vaatega kitsastes kohtades manööverdamisel takistusi vältida.

Madalad omamiskulud

E-Transit pakub elektrisõidukeid osta soovivatele ettevõtetele häid tingimusi. Lisaks märkimisväärsele kokkuhoiule kütuse pealt on Ford Pro hinnangul ka hooldus- ja remondikulud 40% madalamad kui samaväärsetel diiselmootoriga mudelitel.

Ford Pro pakub omas klassis juhtivat üheaastast piiramatu läbisõiduga hooldusintervalli ja kaheksa-aastast või 160 000 kilomeetrise läbisõidu garantiid kõikidele kõrgepingekomponentidele, samuti üheaastast elektrisõiduki maantee- ja laadimisabi paketti. Ford Pro hooldusvõrgul on üle Euroopa 1500 sertifitseeritud edasimüüjat ja rohkem kui 4500 volitatud remonditöökoda.

Pärast E-Transitit lisandub Fordi ikoonilisse Transiti mudelivalikusse veel neli uut elektrilist mudelit – 2023. aastal täiesti uus ühetonnine Transit Custom, Tourneo Custom ning väiksemad, järgmise põlvkonna Transit Courier ja Tourneo Courier.