Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest
Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest

Ford Transit Custom – kuldse auhinna saanud Euroopa enimmüüdud kaubik

See auhind teeb Fordist ainukese kaubikutootja, kellel on kuldne hinnang nii ühe- kui ka kahetonniste kaubikute segmendis – eelmisel aastal sai sama auhinna ka Ford Transit. Ford on nüüd ka ainus, kelle tootevalikus on rohkem kui üks kuldklassi kuuluv kaubik, kusjuures Transit sai testitud sõidukitest kõrgeima hinde. 

“Juhi ohutus on meie ja meie klientide jaoks esmatähtis, seega projekteerime oma kaubikud nii, et need aitaksid igal ettevõttel kaitsta oma töötajaid ja ennetada õnnetusi maanteel,” ütles Hans Schep, Ford of Europe’i tarbesõidukite peadirektor. “Mul on väga hea meel, et Euro NCAP tunnustab Fordi juhtpositsiooni kaubikute ohutuse valdkonnas, sest me kasutame iga võimalust, et pakkuda oma klientidele lisaväärtust.”

Transit Customi kuldne hinnang tuleneb kõrgematest ohutusfunktsioonidest, sealhulgas turvavöö meeldetuletuse tehnoloogia standardiseerimisest selle aasta alguses.

2022. aasta algus toob Transit Customile veelgi täiendusi. Uus digitaalne tahavaatepeegel pakub tavalise tahavaatepeegliga võrreldes kaks korda suuremat vaatevälja, LED-valgustusega põrandasiinid hõlbustavad lasti kinnitamist ning lisavarustusse kuuluv praktiline topelt-lastipõrand koos põranda all olevate sahtlitega sobib nii lühikese kui pika teljevahega sõidukitele. Värvivalikusse lisandub uus stiilne Grey Matter värvitoon. 

Ford tutvustab ka uut 150-hobujõulist versiooni 2,0-liitrise EcoBlue diiselmootoriga mudelitele Transit Custom kombi, Tourneo Custom ja Transit Nugget. Uus mootor on saadaval kuuekäigulise manuaal- või automaatkäigukastiga ning seda saab tellida ka koos Fordi 48-voldilise kerghübriidsüsteemiga, mis vähendab linnas kütusekulu kuni 5,9 protsenti.