Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest
Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest

Ott Tänak ja Martin Järveoja saavad Info-Autolt enda käsutusse kolm Fordi

Fordi esindaja Info-Auto lõi käed M-Sport World Rally Teamiga ja annab 2023. hooajaks tiimi esisõitja Ott Tänaku ja tema kaardilugeja Martin Järveoja käsutusse täiselektrilise Ford Mustang Mach-E ja kaks Ford Kuga linnamaasturit.

Info-Auto juhataja Kaupo Katkosilti sõnul on eesmärk toetada rallipaari nende igapäevasõitudel, et sportlased saaksid maksimaalsel tasemel võistlustele keskenduda.

“Eelnevatel rallidel olen kaasa elanud nii Fordi kui Oti ja Martini õnnestumistele eraldi ning on tohutult hea meel, et eestlastest tipprallipaar võistleb tänavu taas Fordi värvides, mille all nende WRC karjäär 2011. aastal alguse sai. Malcolm Wilson, Richard Millener ja Ott Tänak on ōelnud, et neil on selge eesmärk: võita 2023. aasta autoralli maailmameistrivõistlused sõitjate arvestuses. Selle eesmärgi saavutamine nõuab palju tööd ja energiat, ent tean, et väljakutseks ollakse valmis ning tänaseks on meie koostöö M-Sportiga jōudnud sinnamaale, et saame anda omapoolse panuse. On erakordne võimalus näha neid Ford Pumaga oma unistusi ellu viimas,“ rääkis Katkosilt. Ta lisas, et Info-Autot seob M-Sportiga juba aastatepikkune koostöö, olles varasemalt tiimi liikmeid varustanud Fordidega kohapealseteks sõitudeks Rally Estonia kõigil kolmel toimumiskorral. Seega otsus anda Fordid ka tiimi esirallipaari kasutusse on koostöös samm edasi.

M-Sporti meeskonna pealikul Richard Milleneril on koostöö jätkumise ja tugevdamise üle äärmiselt hea meel: “Ott, Martin ja M-Sport hindavad Info-Auto toetust väga kõrgelt. Meie tippsõitjate kasutusse antud uued ja mugavad sõidukid võimaldavad neil õigeaegselt oma tihedas testimis- ja võistlusgraafikus püsida. Teadmine, et Fordi esindus ja kogu Eesti on meie selja taga, on meile oluliseks toeks WRC-sarja eesmärkide saavutamisel.”