Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest
Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest

Ford Pro kinnistab Euroopa turuliidri positsiooni rahvusvaheliste aasta kaubiku ja pikapi auhindadega

Rahvusvaheline aasta kaubiku auhind (IVOTY) läks uuele Transit Customile ning aasta pikapi auhind (IPUA) uuele Rangerile.

Ford Pro on nüüdseks võitnud IVOTY ja IPUA topeltauhinnad kolmel korral – lisaks seekordsele ka 2013. ja 2020. aastal.

Aasta kaubiku tiitel kuulub Ford Transit Customile

Uue Transit Customi valis võitjaks 25-st autoajakirjanikust koosnev ekspertžürii. Segmendi juhtiv kaubik jõudis kogu Euroopas müügile 2023. aastal, pakkudes senisest laiemat mudelivalikut ning ainulaadseid digitaalseid ja kliendipõhiseid funktsioone: 5G-modem ülikiireks ühenduvuseks, tarkvarauuendused rohkem kui 30-le sõiduki moodulile, Delivery Assist, sisseehitatud Alexa, kallutatav rool ja mitmekülgne MultiCab-kere.

Euroopa ühetonniste kaubikute segmendis liidripositsioonil olev Transit Custom on loodud vastama klientide laiaulatuslikele vajadustele. Lisaks auhinnatud diiselmootorile tulevad üsna pea turule ka täiselektrilised ja pistikhübriidmudelid.

Transit Custom oli mullu Euroopa enimmüüdud tarbesõiduk ühetonniste kaubikute segmendis, 2021. ja 2022. aastal ka Ühendkuningriigi enimmüüdud sõiduk tervikuna. Uut mudelit toodetakse Ford Otosani moodsas Yeniköy koostetehases Türgis.

Ford Ranger on aasta pikap

Pärast žürii ülikarme teste sai Ford Ranger kolmandat korda IPUA auhinna, püstitades sellega uue rekordi. Rangeri hääletas võitjaks ekspertidest koosnev žürii, mille liikmed on nii Euroopast kui ka Lõuna-Aafrikast.

Ranger on Fordi kõige globaalsem toode. See on välja töötatud Fordi Austraalia inseneride ja disainerite poolt, toodetud kuues Fordi tehases neljal kontinendil ning on viimase kaheksa aasta jooksul olnud Euroopa enimmüüdud pikap, moodustades peaaegu poole kogu Euroopa pikapite müügist.

Uue mudeli maastikusuutlikkus, rafineeritud sõidutehnika ning enneolematu ühenduvus ja tehnoloogia teevad Rangeri populaarseks nii äri- kui erakasutajate seas. Ford Pro andis hiljuti teada Rangeri pistikhübriidist, mis on Euroopa esimene pistikhübriid-pikap, ühendades elektrilise sõidu ja Rangeri mitmekülgsuse.

See, et Ford Ranger on juba kolmandat korda IPUA žürii poolt tunnustatud, on heaks näiteks sõiduki püsivast atraktiivsusest Euroopa lemmik-pikapina viimase kaheksa aasta jooksul. Uus Ford Ranger pakub maastikusuutlikkust ja ka sobivat rafineeritust maanteel, olles kõrgelt hinnatud nii era- kui äriklientide seas.