Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest
Kerghübriid
Hübriid
Pistikhübriid
Täiselektriline
Loe Fordi elektrisõidukitest

Täiselektriline Ford Mustang Mach-E saavutas täiusliku viietärnilise tunnustuse nii ohutuse kui ka keskkonnahoidlikkuse eest

Maksimaalse ohutushinnangu saavutamisele aitasid kaasa standardvarustuses olevad täiustatud juhiabitehnoloogiad, sh intelligentne kohanduv püsikiirusehoidja koos Stop & Go ja sõiduraja hoidmise süsteemiga, kokkupõrke-eelne abisüsteem koos automaatse hädapidurdusega ja sõiduraja hoidmise süsteem koos pimenurga infosüsteemiga. Maastur sai täispunktid ka oma sõiduraja hoidmist toetavate tehnoloogiate eest.

Mustang Mach-E, mille jõuallikas pakub WLTP järgi kuni 610 km täiselektrilist sõiduulatust, sai Green NCAPi hindamisel maksimumpunktid ka puhta õhu ja kasvuhoonegaaside testides.

Nii külmades kui soojades oludes läbiviidud laboritestides saavutati energiatõhususe tulemuseks 94%.

“Mustang Mach-E loodi algusest peale täiselektriliseks sõidukiks, nii et saime oma tavapärase kompromissitu ohutusele lähenemise kohe ka disainiga kooskõlla viia,” ütles Stuart Southgate, Ford of Europe’i ohutustehnika direktor. “Selle tulemusena võivad kliendid olla kindlad, et nad sõidavad autoga, mis hoolitseb nii nende kui keskkonna eest ühtmoodi hästi.”

Euro NCAPi ja Green NCAPi uued hinnangud lisanduvad rohkem kui kahekümnele Mustang Mach-E tunnustusele üle maailma, sh disainiauhind B&O Sound Systemi kõlarite integreerimise eest ning Fordi Connected Car Manufacturer auhind Automobile Awards by MOTULi poolt uue põlvkonna SYNC-tehnoloogia eest.

Mustang Mach-E on üks kuuest Fordi elektrilise jõuallikaga mudelist, mis on nüüdseks saanud Euro NCAPi maksimaalse viietärnilise ohutushinnangu. Viis tärni on saanud ka Puma, Kuga (sh Kuga pistikhübriid ja Kuga hübriid), Explorer pistikhübriidi, Focuse ja Fiesta mudelid.